• Attracties
  • Gastronomische boetiek of verkooppunt

Voor een super verse Luikse wafel bezoek je 'Une Gaufrette Saperlipopette'. Het deeg wordt volgens grootmoeders recept gemaakt en is altijd vers bereid. Ben je in Luik, wandel dan naar deze boulangerie die ook heel veel ander lekkers maakt.

In het historische centrum vind je vlakbij het centrale plein en het Museum van het Waalse Leven hét adres voor een verse, warme Luikse wafel. Je wordt vanzelf aangetrokken door de heerlijke geur die ontsnapt uit een winkel waar álles verdraaid lekker is. In de etalage liggen de vele lekkernijen die er worden bereid. Sta je even te wachten tot je wafel klaar is, kijk dan even naar de overkant van de straat. Dan zie je de werkplaats waar het team bezig is koekjes en beroemde Luikse wafels te bereiden op grootmoeders wijze.

 

Zoete jeugdherinneringen komen boven als je het lekkers bewonderd.

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden