• Attracties
  • Gastronomische boetiek of verkooppunt

Voor een super verse Luikse wafel bezoek je 'Une Gaufrette Saperlipopette'. Het deeg wordt volgens grootmoeders recept gemaakt en is altijd vers bereid. Ben je in Luik, wandel dan naar deze boulangerie die ook heel veel ander lekkers maakt.

In het historische centrum vind je vlakbij het centrale plein en het Museum van het Waalse Leven hét adres voor een verse, warme Luikse wafel. Je wordt vanzelf aangetrokken door de heerlijke geur die ontsnapt uit een winkel waar álles verdraaid lekker is. In de etalage liggen de vele lekkernijen die er worden bereid. Sta je even te wachten tot je wafel klaar is, kijk dan even naar de overkant van de straat. Dan zie je de werkplaats waar het team bezig is koekjes en beroemde Luikse wafels te bereiden op grootmoeders wijze.

 

Zoete jeugdherinneringen komen boven als je het lekkers bewonderd.

17 ,Rue des Mineurs,4000Liège
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden