• Attracties
  • Shopping

Voor een super verse Luikse wafel bezoek je 'Une Gaufrette Saperlipopette'. Het deeg wordt volgens grootmoeders recept gemaakt en is altijd vers bereid. Ben je in Luik, wandel dan naar deze boulangerie die ook heel veel ander lekkers maakt.

In het historische centrum vind je vlakbij het centrale plein en het Museum van het Waalse Leven hét adres voor een verse, warme Luikse wafel. Je wordt vanzelf aangetrokken door de heerlijke geur die ontsnapt uit een winkel waar álles verdraaid lekker is. In de etalage liggen de vele lekkernijen die er worden bereid. Sta je even te wachten tot je wafel klaar is, kijk dan even naar de overkant van de straat. Dan zie je de werkplaats waar het team bezig is koekjes en beroemde Luikse wafels te bereiden op grootmoeders wijze.

 

Zoete jeugdherinneringen komen boven als je het lekkers bewonderd.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden