• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht
  • Sport
  • Trekking & wandelen

78 km in 3 dagen is de wandeling die het grote woud van Saint-Hubert voor jou in petto heeft. Verken deze mooie streek van de Ardennen via bivakplaatsen.

Ontdek de prachtige ongerepte landschappen van de Lessevallei.

Vertrek: gehucht Lesse
Moeilijkheidsgraad: zeer moeilijk, uitgesproken hoogteverschil
Geschatte duur: 3-4 dagen
Afstand: 78 km
Soort weg: boswegen
Bewegwijzering: groene rechthoek met logo "La Grande Forêt de Sait-Hubert"
Online route en toeristische trekpleisters in de buurt: Download de interactieve kaart, de routebeschrijving en het gpx-bestand van de tocht.

Roadbook

De route is bewegwijzerd, maar als je een etappe wilt doen in de dorpen in de buurt, is het "Road-book des 16 liaisons-villages" onmisbaar. Het boek is verkrijgbaar bij de Dienst voor Toerisme van Libin of in het Huis voor Toerisme van het Woud van Saint-Hubert

Onze favoriet
De 3 bivakzones op ongeveer 25 km van elkaar

Zin een lange wandeltocht diep in de bossen? Ga de uitdaging aan met de wandeling "Tussen Lesse en Lomme"!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden