pdf

Triobalade: bezoek Bergen met een triporteur

  • Rondleiding en ontdekking

Zin om Bergen op een originele manier te ontdekken? Stap dan in een triporteur en kies de wandeling die je wil: cultureel, romantisch of culinair.

In Bergen kan je de stad op een originele manier ontdekken aan boord van de eerste en enige triporteur van Wallonië, waar drie personen in passen. Je ontdekt er straatjes, hofjes en tuinen en krijgt er nog leuke anekdotes bovenop.

De gids

Je gids Ludovic wandelt al meer dan 15 jaar dagelijks door Bergen, van noord naar zuid, dag en nacht. Hij kent zijn stad door en door, maar loopt er nog elke dag door om de geheime plekjes te bewonderen en om nieuwe projecten te zien ontstaan, zoals Mons 2015.

Het voertuig

De triporteur is een Piaggio Ape Calessino, de grote broer van de Vespa, van wie hij het muzikale motorgeluid en de ronde Italiaanse vormen heeft. Neem plaats op de achterbank en ontdek de ziel van het 'Dolce Vita' van Bergen (met afsluitkap bij regen).

Kom er meer over te weten op de site van Triobalade.

Praktische informatie

Duur

Minimumduur0:30
Maximumduur1:30

Diensten/Faciliteiten

Voorzieningen

  • Toegankelijkheid PBS (zelfverklaard)
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.