• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Trekking & wandelen
Een wandeling in de Ardennen. Onze passie bestaat eruit u de wereld te laten ontdekken al wandelen. Aan de hand van onze trektochten en wandelingen bieden we elke deelnemer, ver van het gewone toerisme, om routes ver van bestaande wegen te ontdekken. Dan loopt alles nog niet altijd van een leien dakje: het hoofd in de mist, voeten in de modder of ijskoude vingers. Veel mensen die zich afvragen waarom een wandelaar zich in een dergelijk avontuur stort, kunnen zich niet voorstellen dat dit leuk is... Het is nochtans een ideale manier om uzelf te ontdekken en uw lichamelijke en mentale grenzen op te zoeken. De beloning en de vreugde achteraf zijn des te groter.© www.trekaventure.be
Rue Grande 142,6687Bertogne
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden