• Wedstrijd/competitie

 

Beleef de Total 24 Hours van Spa-Francorchamps, de mooiste uithoudingsrace exclusief gereserveerd voor Grand Tourisme wagens!

In 2020 zou de lijst van deelnemers zo'n 80 auto's moeten bevatten die voldoen aan het FIA GT3-reglement. Een dergelijke line-up kan de positie van de Total 24 Hours of Spa alleen maar versterken bij de grootste uithoudingsevenementen ter wereld.

Toegankelijkheid en gezelligheid

De Total 24 Hours of Spa is al jaren een verstandige mix van toegankelijkheid en gezelligheid. Met een publiek van enthousiastelingen en verlichte amateurs, maar ook families.

Een trend die perfect wordt geïllustreerd door het 24-uursaperitief, dat bestaat uit een grote bijeenkomst van raceauto's en coureurs op woensdagmiddag in de stad Spa. Het publiek, de mannen en de machines worden één. Met handtekeningensessie!

  • Aanwezigheid in de straten van racewagens
  • Echt festival met nevenwedstrijden vanaf vrijdagochtend en JK Racing Asia Series
  • Concerten, shows en vele andere verrassingen

Een sportief en feestelijk evenement dat je onder geen beding mag missen!

Contact

Circuit de Spa-FrancorchampsRoute du Circuit 55,4970Francorchamps
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand oktober 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden