• Wedstrijd/competitie

 

Beleef de Total 24 Hours van Spa-Francorchamps, de mooiste uithoudingsrace exclusief gereserveerd voor Grand Tourisme wagens!

In 2020 zou de lijst van deelnemers zo'n 80 auto's moeten bevatten die voldoen aan het FIA GT3-reglement. Een dergelijke line-up kan de positie van de Total 24 Hours of Spa alleen maar versterken bij de grootste uithoudingsevenementen ter wereld.

Toegankelijkheid en gezelligheid

De Total 24 Hours of Spa is al jaren een verstandige mix van toegankelijkheid en gezelligheid. Met een publiek van enthousiastelingen en verlichte amateurs, maar ook families.

Een trend die perfect wordt geïllustreerd door het 24-uursaperitief, dat bestaat uit een grote bijeenkomst van raceauto's en coureurs op woensdagmiddag in de stad Spa. Het publiek, de mannen en de machines worden één. Met handtekeningensessie!

  • Aanwezigheid in de straten van racewagens
  • Echt festival met nevenwedstrijden vanaf vrijdagochtend en JK Racing Asia Series
  • Concerten, shows en vele andere verrassingen

Een sportief en feestelijk evenement dat je onder geen beding mag missen!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden