• VVV

De Toeristische Dienst van Nijvel ligt in de Rue de Saintes, naast het booggewelf dat dezelfde naam draagt, op een honderdtal meter van de Grand Place waar de prachtige collegiale Sainte Gertrudekerk staat.

Nijvel en omgeving bezoeken

De toeristische dienst wil vooral de stad en de streek promoten. Hij biedt ook talrijke bezoeken aan de stad en de collegiale kerk, evenals arrangementen die het mogelijk maken om een bezoek aan de collegiale kerk te combineren met een activiteit in de regio, zoals:

De bezoeken worden georganiseerd in verschillende talen en worden in groepsverband afgelegd.

In Nijvel vind je ook tal van activiteiten zoals antiekbeurzen, een gastronomische paasmarkt, kerstfeesten, beiaardconcerten, een ontmoetingsplaats voor ambachtslieden, enz.

Opdracht: het verdedigen van het toerisme

Het doel van de toeristische dienst van Nijvel is het verdedigen en promoten van de lokale toeristische industrie en ervoor te zorgen dat de toeristen zo goed mogelijk worden ontvangen. Het benadrukt het artistieke, folkloristische en historische erfgoed van de stad en ondersteunt activiteiten die een verblijf in Nijvel de moeite waard kunnen maken.

Rue de Saintes 48,1400Nivelles
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden