• VVV

Welkom in Hannut, een Waals dorpje in de provincie Luik, in de streek van Haspengouw. De toeristische dienst van Hannut is verantwoordelijk voor het onthaal, de informatie en de promotie van het toerisme in het gebied. 

Bezienswaardigheden en activiteiten in de streek

Hannut is een actieve stad op het gebied van toerisme, die wandelingen, evenementen en sociaal-culturele evenementen organiseert. De stad heeft ook een groot netwerk van restaurants en accommodaties in zijn 17 dorpen.

De meest bekende plaatsen om te ontdekken zijn het natuurpark Burdinale-Mehaigne, het kasteel van Blehen, de molen van Ferrières en het Winter 1944-museum. 

Opdrachten om het toerisme te ontwikkelen

Dankzij deze toeristische dienst voert de gemeentelijke dienst voor toerisme en verenigingsleven acties uit om de toeristische aantrekkingskracht van Hannut te bevorderen en te vergroten en om de professionalisering van deze sector te verzekeren.

Aarzel niet om naar de toeristische dienst te gaan om goede tips te krijgen over de activiteiten die in de streek van Hannut te ontdekken zijn!

 

Contact

Rue de Landen 23,4280Hannut
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden