• Attracties
  • Trein/tram/spoorwegfiets

 

Vanaf het Belfort van Doornik doorkruis je op ongeveer 50 minuten 2000 jaar geschiedenis van de stad met zijn 5 klokkentorens.

Laat je door de levendige steegjes van Doornik leiden terwijl je de architectuur van de gebouwen van de stad en de verschillende wijken van de Stad met de 5 Klokkentorens bewondert.  Een bezoek dat je niet onverschillig laat, zowel door hun diversiteit als door hun specificiteit!

Geniet van je rit aan boord van dit gezellige treintje.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden