• VVV

Bezoek Luik, een van de belangrijkste steden van Wallonië, rijk aan historisch, cultureel en culinair erfgoed... Welkom in Luik!

Wat is er te doen in Luik?

In de zogenoemde 'Cité Ardente' (De Vurige Stede) krijg je geen kans om je te vervelen. Of je nu met vrienden, familie of met zijn tweetjes bent, er zijn steeds tal van interesse activiteiten en bezienswaardigheden:

Ontdek Luik via talrijke gegidste ontdekroutes, te voet, met de fiets, per boot of toeristische trein.

De levenskunst in Luik

De Luikse folklore blijft levendig en zorgt gedurende het jaar voor talrijke evenementen waaronder de feesten van 15 augustus. Je kan urenlang doorbrengen in de typische bistrots en cafés samen met de feestende en joviale bevolking.

De Toeristische Dienst

De Toeristische Dienst biedt alle soorten toeristische informatie, zoals brochures over de stad, gidsen of wandelkaarten. Je kan er ook talrijke gegidste bezoeken reserveren.

Afspraak in de Toeristische Dienst van Luik voor alle noodzakelijke informatie voor jouw citytrip!

 

Contact

Halle aux viandesQuai de la Goffe, 13,4000Liège
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Korting

Liège Visit Pass 48u | 16 musea en bezoeken in de Vurige Stede

Liège Visit Pass 48u, ideaal om geld uit te sparen en de niet te missen attracties en musea van de Vurige Stede te bezoeken!

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden