• Museum of interpretatiecentrum

TILT is de afkorting voor Terrain Interactif Ludique pour Tous, een ruimte voor kinderen van bijna 400 m² gewijd aan de ontdekking van en de bezinning over de wereld.

Vele animaties

De reis werd gekozen om de wereld te benaderen en de 5 continenten te verkennen met de kinderen. Tijdens deze reis wordt het kind uitgenodigd om zijn horizon te verbreden en zich te laten verrassen door wat er om hem heen gebeurt. Een van de belangrijkste aandachtspunten is het aanbieden van leuke activiteiten en workshops gebaseerd op experiment, spel, creativiteit en verbeelding via tentoonstellingen - spelletjes, theater- of plastische expressieworkshops, culinaire ontdekkingen en verkenningen van de natuur.

Met je gezin op bezoek

Als je als gezin naar Tilt komt, kan je samen leuke momenten beleven tijdens verschillende workshops. Het is niet nodig om vooraf te reserveren.

Bezoek de website vanTilt voor alle praktische informatie en details over de activiteiten!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden