• Attracties
  • Museum of interpretatiecentrum

Het Théatre à Denis gaf zijn eerste officiële voorstelling op 1 april in 1995 tijdens het eerste festival van de marionet te Montegnée (de traditionele kunst van de marionet van Luik is een erg moeilijke kunststroming, omdat het feitelijk een combinatie is van verschillende kunstvormen).

Langzaamaan werd het Theater lid van UNIMA (Internationale Unie van de Marionet), van het centrum van de marionet van St-Nicolas en de vrije Republiek van Outre-Meuse. Momenteel bezit het theater ongeveer 400 marionetten uit Luik. Het theater kan plaats bieden aan 100 personen. Het werd gebouwd door Gaston Engels, en hoewel het erg oud is, is het nog in een opmerkelijke goede staat.
 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek

Visites

Groep - FR

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden