• Festival
  • Voorstelling

Liefhebbers van Franstalig toneel, mis dit niet! Het Theaterfestival van Spa verwacht je!

Theater, circus, komedie, muziek, voorstellingen voor kinderen en families... Je zult geen tijd hebben om je te vervelen! 

Op het programma: 

  • voorstellingen
  • lezingen
  • gratis activiteiten
  • sport- en theatercursussen
  • ...

De voorstellingen en activiteiten vinden hoofdzakelijk plaats in de zalen van het Cultureel Centrum, in het Chapiteau des Baladins (Koningsplein) en op de binnenplaats van het Athénée Royal de Spa. 

Een niet te missen evenement, georganiseerd met inachtneming van de geldende sanitaire maatregelen.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand augustus 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden