• Tentoonstelling

Terre en Vue is een originele tentoonstelling over het thema van de grote zeevaarders, te zien in het Toeristisch Wolcentrum van Verviers, van 29 september 2019 tot 30 mei 2021.

Vaar alle zeeën van de wereld af op zoek naar een schatteneiland op een piratenschip waar je een scheepsmaatje of misschien wel een kapitein zult zijn!

Programma

  • Herbeleef de dagen van grote ontdekkingen met Magellaan, de eerste die rond de wereld zeilt, Christoffel Columbus die naar Amerika vaart, of James Cook die naar Australië vaart.
  • Probeer kostbare specerijen te verkrijgen of het geheim van zijde te ontfutselen van de Chinezen
  • Bekijk mannen die van hun land zijn weggehaald om als slaven aan de andere kant van de oceaan te worden verkocht.
  • Leer hoe je een kompas of een astrolabium moet gebruiken

Ontdek aan boord de boot van Ulysses, een Viking drakkar of een karveel, de mythen en zeemonsters die grote zeilers door de eeuwen heen angst hebben aangejaagd.

Boek nu je bezoek om de wereldzeeën te bevaren in Verviers!

Centre touristique de la LaineRue de la Chapelle 30,4800Verviers
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Van zaterdag 28 september 2019 tot zondag 30 mei 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden