pdf

Terre en Vue | Tentoonstelling in het Wolcentrum van Verviers

Sinds 1 juli 2020 hebben de meeste toeristische attracties en musea in Wallonië hun deuren opnieuw geopend voor het publiek.

We raden je aan vooraf de website te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
  • Tentoonstelling
Van zaterdag 28 september 2019 tot zondag 30 mei 2021.

Terre en Vue is een originele tentoonstelling over het thema van de grote zeevaarders, te zien in het Toeristisch Wolcentrum van Verviers, van 29 september 2019 tot 30 mei 2021.

Vaar alle zeeën van de wereld af op zoek naar een schatteneiland op een piratenschip waar je een scheepsmaatje of misschien wel een kapitein zult zijn!

Programma

  • Herbeleef de dagen van grote ontdekkingen met Magellaan, de eerste die rond de wereld zeilt, Christoffel Columbus die naar Amerika vaart, of James Cook die naar Australië vaart.
  • Probeer kostbare specerijen te verkrijgen of het geheim van zijde te ontfutselen van de Chinezen
  • Bekijk mannen die van hun land zijn weggehaald om als slaven aan de andere kant van de oceaan te worden verkocht.
  • Leer hoe je een kompas of een astrolabium moet gebruiken

Ontdek aan boord de boot van Ulysses, een Viking drakkar of een karveel, de mythen en zeemonsters die grote zeilers door de eeuwen heen angst hebben aangejaagd.

Boek nu je bezoek om de wereldzeeën te bevaren in Verviers!

Openingstijden

Van zaterdag 28 september 2019 tot zondag 30 mei 2021.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.