• Tentoonstelling

Ontdek van 15 oktober 2021 tot 28 februari 2022 de tijdelijke tentoonstelling over de operatie Dynamo in mei 1940 in het Wellingtonmuseum in Waterloo.

Over de tentoonstelling

  • Operatie Dynamo maakte de evacuatie van Britse troepen uit Duinkerke mogelijk, tegenover het Duitse leger.
  • Herbeleef deze episode van de Tweede Wereldoorlog aan de hand van de tentoongestelde voorwerpen en uniformen.

Rondleidingen

Er zijn ook rondleidingen door de tentoonstelling: een gids neemt je mee door de geschiedenis van Operatie Dynamo en helpt je beter te begrijpen wat er achter deze evacuatie schuilging.

  • Duur: 1 uur

Workshops

Miniatuurworkshops onder leiding van de Belgische Miniatuurvereniging in de tentoonstellingshal op 15 januari 2022 om je de grondbeginselen van het schilderen op soldaatjes van 40-45 bij te brengen.

Dompel jezelf onder in dit belangrijke deel van de hedendaagse geschiedenis.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van vrijdag 15 oktober 2021 tot maandag 28 februari 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden