• Tentoonstelling

 

Het Museum Gaspar in Aarlen presenteert een tentoonstelling gewijd aan de aanwezigheid van de jezuïeten in Aarlen. Je zult een reeks voorwerpen en documenten ontdekken die de geschiedenis van de Sociëteit van Jezus in de stad herleiden.

Je herbeleeft de grote momenten van hun geschiedenis aan de hand van oud liturgisch materiaal, spandoeken, archiefdocumenten, foto's en getuigenissen. Je ontdekt alles over het sociale engagement van de jezuïeten in Aarlen gedurende bijna 150 jaar.

Bezoek deze tentoonstelling in het Museum Gaspar tijdens je bezoek aan de stad Aarlen!

Musée GasparRue des Martyrs, 16,6700Arlon
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Van dinsdag 26 mei 2020 tot zondag 03 januari 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden