• Tentoonstelling

'L'avant-dernière version de la réalité' (de voorlaatste versie van de realiteit) is de eerste grote museale tentoonstelling in België van het kunstenaarsduo David Brognon en Stéphanie Rollin. Ontdek ze in Charleroi van 9 oktober 2021 tot 9 januari 2022.

Over de tentoonstelling

  • Een selectie van een veertigtal werken die de belangrijkste etappes van de artistieke ontwikkeling van het duo schetsen. 
  • Een gedempte scenografie, ontdaan van alle overbodige elementen om zich te concentreren op het essentiële.

Onder de tentoongestelde werken:

  • Yamina: een 27 meter lange neon hartlijn (die in de palm van een vrouwenhand), speciaal gemaakt voor de grote industriële hal van het BPS22.
  • 24H Silence (157 - 282 min / 1440 min), een jukebox met 80 45-toerenplaten waarop een minuut stilte is gegraveerd, die ergens ter wereld in acht wordt genomen na een tragedie: een terroristische aanslag, een sterfgeval van grote betekenis, een natuurramp, een massale schietpartij...

Een perfecte illustratie van de relevantie van het werk van de kunstenaars.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zaterdag 09 oktober 2021 tot zondag 09 januari 2022.

  • van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur
  • gesloten op maandag, 24, 25 en 31 december en 1 januari
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden