• Tentoonstelling

In het Malmundarium is de tentoonstelling 'De Kever, een legendarische auto' te zien: een terugblik op de fabelachtige geschiedenis van de Cox, in Malmedy, in de provincie Luik.

De best verkochte auto ter wereld

Met zijn vriendelijke gezicht en bolvormige dak was de Kever, Käfer (Duitsland), Beetle (VS), Cox (Engeland), Maggiolino (Italië), Fusca (Brazilië), Vocho (Mexico) en Kodok (Bolivia), 's werelds best verkochte auto.  In 64 jaar en 3 maanden werden meer dan 21 miljoen exemplaren geproduceerd, wat waarschijnlijk een eeuwig record zal blijven. 

Ontdek aan de hand van archieven, foto's, video's, miniaturen en verzamelobjecten de unieke geschiedenis van deze legendarische auto, van zijn begin onder het naziregime, via zijn bliksemsnelle opkomst na de Tweede Wereldoorlog, tot het einde van de productie in 2019. 

Een buitengewone bestemming om te (her)ontdekken in Malmédy. 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van zondag 11 april 2021 tot zondag 20 februari 2022.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden