• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

 

Deze wandeling van een goede 6 km rond het Kasteel van Vêves brengt je naar een charmante streek, met uitzicht op Celles, een van de mooiste dorpen van Wallonië.

Vanuit Celles bereik je het Kasteel van Vêves via een zeer aangename wandeling te maken. Klim naar de kluizenaarshut door de trappen van de kruisweg te volgen.

De wandeling volgt de kamlijn alvorens af te dalen naar de vallei aan de voet van het Kasteel van Vêves, een echt sprookjesachtig decor.

De route bereikt dan Boisseilles alvorens je een pad terug neemt naar Celles.

Vertrek: kerk van Celles - 5561 Celles
Afstand: 6,5 km
Moeilijkheidsgraad: eenvoudig
Bewegwijzering: rode rechthoek
Online route: download de interactieve kaart, de beschrijving en het gpx-bestand van de wandeling

Activiteiten en bezienswaardigheden in Celles en omgeving

Blijven slapen in de buurt van Celles

Andere ideeën voor wandelingen, fietstochten en autotochten in de streek

Van de vallei van de Lesse naar de Maas, sprookjeskastelen

Laat ons vertrekken voor een ontdekking van vier kastelen die thuishoren in de mooiste sprookjesboeken. Zij kijken uit op de vallei van de Lesse en de vallei van de Maas en bevinden zich in landschappen die behoren tot de meest bucolische en romantische van Wallonië.

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden