• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Wandeling/wandeltocht

Een mooie wandeling van bijna 7 km die vertrekt in de eeuwenoude stad Bouillon en langs de Semois loopt.

Met zijn stenen bogen biedt de Pont de la Poulie, die uje vertrekpunt is, de mooiste voorgrond van het Kasteel van Bouillon. Het is een formidabele vesting, die tot in de 19e eeuw door zijn opeenvolgende meesters werd ingericht en beroemd bleef om de held van de eerste kruistocht: Godfried van Bouillon. 

Volg de Semois en ga dan naar de abdij van Cordemois.

Aan de Moulin de l'Epine vind je de authentieke Semois, daarna kom je bij de uitzichtpunten van de Epine en de klokkentoren met uitzicht op Bouillon.

  • Vertrek: Pont de la Poulie (Boulevard Vauban, Bouillon)
  • Afstand: 6,9 km
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
  • Bewegwijzering: rode rechthoek
COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022
Downloaden