• Attracties
  • Park/tuin

De bekende Waalse singer-songwriter drukt zich deze keer niet via zijn teksten uit. Te midden van de natuur en de velden richtte hij 36 pagodes op, die in een cirkel zijn opgesteld. Het geheel staat bij de vierkantshoeve van Wahenge en is zeker een omweg waard als je in de buurt bent.

Het deel dat zichtbaar is voor de bezoeker maakt een grote indruk, net omdat Julos Beaucarne niets aan het toeval heeft overgelaten. De pagodes maken deel uit van een project en spektakel waar het cijfer 9 een grote rol speelt. Vergeet geen 9 rondjes te lopen in de pagodes, en dit tegenwijzerzin, zoals de 9 planeten die rond de zon draaien. 

Rue de Wahenge,1320Beauvechain
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden