• Attracties
  • Producent

De struisvogelboerderij Doneu nodigt je uit om de grootste en snelste vogels ter wereld te ontdekken, die gelukkig rondzwerven in onze velden, meer bepaald in Rochefort, in de provincie Namen.

De struisvogelboerderij werd in 1997 opgericht door Jacques en Lydia Bruyaux. Ze is gelegen in een prachtige omgeving rond een kasteel en heeft momenteel meer dan honderd struisvogels van alle leeftijden. 

In de struisvogelboerderij Doneu worden verschillende producten op traditionele wijze gemaakt en ter plaatse verkocht: filet pur, gerookte ham, biefstuk, paté, carbonades, worst met 100% struisvogelvlees.

Er is zelfs een bier dat gewoon de naam Autruche draagt.

Wist je dat...?

  • De struisvogel kan een snelheid van meer dan 100 km/u bereiken.
  • Hij is ook in staat om een leeuw te doden met een enkele trap.
  • Hij kan niet vliegen en zijn levensverwachting kan oplopen tot 70 jaar
  • Het vlees is een van de minst vette

Een zeer interessant bezoek in de Famenne dat je zal laten genieten van dit bijzondere dier!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Visites

Groep - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden