• Gîtes en vakantiehuizen
  • Stadsvakantieverblijf

Au fil des pages is een stadsvakantieverblijf met 3 korenaren in het centrum van Namen. Geniet van een rustig en pittoresk verblijf in de Waalse hoofdstad.

Dit stadsvakantieverblijf is een appartement van 85m² op de 1e verdieping van een 19e-eeuws herenhuis.
Het bestaat uit een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een badkamer met douche, een uitgeruste keuken en een woonkamer-bibliotheek met TV en internetaansluiting.

Een ideale plek om de stad te ontdekken met je gezin.

Au fil des pages met Robert Delieux

De naam van de accommodatie is een eerbetoon aan Robert Delieux, oprichter van het Atelier Poétique de Wallonie, het Maison de la Poésie en voormalig directeur van het théâtre de Namur.

De bibliotheek van het salon is een gedeelde ontdekkingstocht.

De Waalse hoofdstad staat voor je open

Au fil des pages is ideaal gelegen in Namen. Je kan er met de trein heen, het station is slechts enkele minuten lopen. Evenals het stadscentrum, dat op 15 minuten afstand ligt met zijn winkels, restaurants, musea en andere toeristische attracties.

Wandel door de oude wijken van Namen, klim naar de top van de Citadel of fiets langs de kades. Een aangename stad als dorp.

Het stadsvakantieverblijf Au fil des pages is het ideale eerste hoofdstuk van je verblijf in Namen.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 2 personen

Aantal kamers : 2

Gesproken talen

Engels - Frans

Voorzieningen

Vaatwasser - Niet-roker - Televisie - Terras - Wifi

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden