• Gîtes en vakantiehuizen
  • Stadsvakantieverblijf

 

Gîte voor 9 personen gelegen in Malonne bij Namen. Stadsgîte met modern comfort die zijn charme van weleer heeft behouden.

Dit huis was de residentie van de 1e burgemeester van Malonne in 1830. Dankzij hem werd een stèle van de voormalige kapel van de Place du Malpas boven de ingang van de gîte geplaatst.

Beschrijving van de gîte

Deze gîte met 4 slaapkamers heeft:

  • 2 badkamers
  • een ingerichte keuken
  • een woonkamer
  • een wasruimte met wasmachine
  • een grote tuin en een terras

De gîte heeft ook een ontspanningsruimte die multifunctioneel is en gebruikt kan worden als seminariezaal. In dit geval wordt een cateringformule voorzien.

Ontdek de streek van Namen

Malonne, een dorp omgeven door bossen en valleien, ligt niet ver van Namen. Danielle, de eigenaar, is een toeristische gids en kan je een gepersonaliseerde rondleiding door Namen geven.

Danielle verwacht je in dit huis vol met waarden die haar dierbaar zijn en die ze met jou wil delen.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 9 personen

Aantal kamers : 4

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Wasruimte - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard of houtkachel - Garage - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Niet-roker - Parking tweewielers - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - WiFi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden