• Gîtes en vakantiehuizen
  • Stadsvakantieverblijf

 

Gîte voor 9 personen gelegen in Malonne bij Namen. Stadsgîte met modern comfort die zijn charme van weleer heeft behouden.

Dit huis was de residentie van de 1e burgemeester van Malonne in 1830. Dankzij hem werd een stèle van de voormalige kapel van de Place du Malpas boven de ingang van de gîte geplaatst.

Beschrijving van de gîte

Deze gîte met 4 slaapkamers heeft:

  • 2 badkamers
  • een ingerichte keuken
  • een woonkamer
  • een wasruimte met wasmachine
  • een grote tuin en een terras

De gîte heeft ook een ontspanningsruimte die multifunctioneel is en gebruikt kan worden als seminariezaal. In dit geval wordt een cateringformule voorzien.

Ontdek de streek van Namen

Malonne, een dorp omgeven door bossen en valleien, ligt niet ver van Namen. Danielle, de eigenaar, is een toeristische gids en kan je een gepersonaliseerde rondleiding door Namen geven.

Danielle verwacht je in dit huis vol met waarden die haar dierbaar zijn en die ze met jou wil delen.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Aantal personen : van 2 tot 9 personen

Aantal kamers : 4

Gesproken talen

Engels - Frans - Nederlands

Voorzieningen

Barbecue - Wasruimte - Voorzieningen voor kinderen (materiaal en/of spelen - Open haard - Garage - Tuin - Wasmachine - Vaatwasser - Niet-roker - Parking tweewielers - Parking - Privé-sanitair - Televisie - Afgesloten terrein - Terras - Wifi

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden