• Bijeenkomst

Zoals elk jaar organiseert het kasteel de release van zijn nieuwe mousserende wijnen. Afspraak in Bioul voor la sortie des bulles.

Vertrek richting de Maasvallei, tot aan het domein van het kasteel van Bioul. Hier bevindt zich 11 hectare wijngaarden, die het wijnverleden van de plaatsen die "Vignoulles" worden genoemd, tot leven brengen.

Magie en proeverij

Het kasteel is versierd met de mooiste lichtjes. Je wordt er verwelkomd in een warme sfeer om een onvergetelijk moment door te brengen. Kom proeven van de nieuwe wijnen, maar ook van de oesters, foie gras en zalm.

Ontdek de heerlijke Waalse wijnen!

Château de BioulPlace de Vaxelaire 1,5537Anhée
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand december 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden