• Bijeenkomst

Zoals elk jaar organiseert het kasteel de release van zijn nieuwe mousserende wijnen. Afspraak in Bioul voor la sortie des bulles.

Vertrek richting de Maasvallei, tot aan het domein van het kasteel van Bioul. Hier bevindt zich 11 hectare wijngaarden, die het wijnverleden van de plaatsen die "Vignoulles" worden genoemd, tot leven brengen.

Magie en proeverij

Het kasteel is versierd met de mooiste lichtjes. Je wordt er verwelkomd in een warme sfeer om een onvergetelijk moment door te brengen. Kom proeven van de nieuwe wijnen, maar ook van de oesters, foie gras en zalm.

Ontdek de heerlijke Waalse wijnen!

Contact

Château de BioulPlace de Vaxelaire 1,5537Anhée
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand december 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden