• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Een smultocht met de auto van 55 km tussen Lierneux en Gouvy, met heerlijke gastronomische haltes.

De smaakvolle Haute Ardenne, aan de grens van de provincies Luik en Luxemburg, nodigt je uit voor een sprankelende en smakelijke proeverij van streekproducten uit de gemeentes Lierneux, Trois Ponts, Vielsalm en Gouvy.

De route neemt je mee naar lokale brouwerijen en kaasmakerijen, boerderijen met veeteelt en winkels die streekproducten verkopen. Een heerlijk voorwendsel om schitterende landschappen te ontdekken, van de bucolische Lienne tot de toppen van Wanne, en van de vallei van de Salm tot de bronnen van de Ourthe. En dat allemaal in een streek die bezaaid is met wouden, weiden en schilderachtig dorpjes.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden