• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Een smultocht met de auto van 55 km tussen Lierneux en Gouvy, met heerlijke gastronomische haltes.

De smaakvolle Haute Ardenne, aan de grens van de provincies Luik en Luxemburg, nodigt je uit voor een sprankelende en smakelijke proeverij van streekproducten uit de gemeentes Lierneux, Trois Ponts, Vielsalm en Gouvy.

De route neemt je mee naar lokale brouwerijen en kaasmakerijen, boerderijen met veeteelt en winkels die streekproducten verkopen. Een heerlijk voorwendsel om schitterende landschappen te ontdekken, van de bucolische Lienne tot de toppen van Wanne, en van de vallei van de Salm tot de bronnen van de Ourthe. En dat allemaal in een streek die bezaaid is met wouden, weiden en schilderachtig dorpjes.

Reharmont 7,4990Lierneux
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 55 Km

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden