• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Toeristische route - met de auto

Tijdens deze smulroute van 58 km verken je de onverwachte en buitengewone smaken van het Woud van Saint-Hubert, in hartje Ardennen.

Trek er op uit om te genieten van de Ardense landschappen en lekkernijen van het Woud van Saint-Hubert… en niet enkel van het wild in het jachtseizoen!

Deze route die van start gaat in het boekendorp Redu, neemt je mee voor een ontmoeting met kwekers van frambozen en saffraan, maar ook met producenten van honing, kaas, fijne vleeswaren zoals de befaamde Borquin worst van Saint-Hubert.

Aarzel niet om andere gemeenten in de streek te doorkruisen en bijvoorbeeld even te stoppen bij de slagerij van de Ferme K-Maboge in Libin of in het Centre Marcassou aan de Barrière de Champlon. Deze mooie tocht leidt je ook naar Sohier en Mirwart, twee van de Mooiste Dorpen van Wallonië.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden