• Sport & Ontspanning
  • Ski
  • Slee
  • Sneeuwschoenen
  • Langlaufen

De pistes van An Der Liebach liggen in Manderfeld, in de Oostkantons. Een gezellig station gespecialiseerd in wandelen met sneeuwchoenen.

De skipistes van An Der Liebach liggen op 560 m. hoogte en zijn geschikt voor langlaufen, sleeën en wandelen met sneeuwschoenen.

Het station van An Der Liebach is gezellig en familiaal: ideaal voor een sportieve uitstap onder vrienden of met familie.

3 langlaufpistes (4, 7 en 10 km) doorkruisen de velden van Manderfeld met een moeilijkheidsniveau gaande van zwak tot gemiddeld.

37 Manderfeld,4760Büllingen
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Lengte

Minimumafstand : 4 Km
Maximumafstand : 10 Km

Gesproken talen

Frans

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden