• Sport & Ontspanning
  • Ski
  • Slee
  • Sneeuwschoenen
  • Langlaufen

De pistes van An Der Liebach liggen in Manderfeld, in de Oostkantons. Een gezellig station gespecialiseerd in wandelen met sneeuwchoenen.

De skipistes van An Der Liebach liggen op 560 m. hoogte en zijn geschikt voor langlaufen, sleeën en wandelen met sneeuwschoenen.

Het station van An Der Liebach is gezellig en familiaal: ideaal voor een sportieve uitstap onder vrienden of met familie.

3 langlaufpistes (4, 7 en 10 km) doorkruisen de velden van Manderfeld met een moeilijkheidsniveau gaande van zwak tot gemiddeld.

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden