• Sport & Ontspanning
  • Ski
  • Langlaufen

Het skicentrum van Xhoffraix ligt in het zuiden van de Hoge Venen en biedt verschillende langlaufparcours aan. 

De parcours

De loipes in het centrum van Xhoffraix zijn 2,5 - 5,5 - 8,5 en 13,5 km lang.

Bij Les Crêtes de Xhoffraix tref je een leuke sfeer aan en krijg je service van topkwaliteit. Dit startpunt van vele launglaufloipes wordt erg gewaardeerd in de streek.

Ook ter plaatse te vinden...

De klassieke afterski glühwein staat klaar bij je terugkeer in het café-restaurant van Les Crêtes de Xhoffraix.

Kom een frisse neus halen op de langlaufpistes van Xhorraix!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Voorzieningen

Cafetaria - Parking autocar - Parking

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden