• Attracties
  • Producent

Al vijf generaties lang produceert de Siroperie Delvaux in Horion-Hozémont sappige siropen met verschillende smaken zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Te koop in La Boutique de Wallonie

De siroperie werd opgericht in 1887 en is al 5 generaties in handen van dezelfde familie, waardoor een gerenommeerde knowhow in stand wordt gehouden. De appel- en perensiropen die ze produceert zijn vrij van kleurstoffen en bewaarmiddelen. Het huis biedt ook veel smeerpasta's, malse speculaas, honingsoorten en andere vruchtenbereidingen.

Kom deze heerlijke siropen proeven. 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden