• Attracties
  • Producent

Al vijf generaties lang produceert de Siroperie Delvaux in Horion-Hozémont sappige siropen met verschillende smaken zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Te koop in La Boutique de Wallonie

De siroperie werd opgericht in 1887 en is al 5 generaties in handen van dezelfde familie, waardoor een gerenommeerde knowhow in stand wordt gehouden. De appel- en perensiropen die ze produceert zijn vrij van kleurstoffen en bewaarmiddelen. Het huis biedt ook veel smeerpasta's, malse speculaas, honingsoorten en andere vruchtenbereidingen.

Kom deze heerlijke siropen proeven. 

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden