• Attracties
  • Producent

Al vijf generaties lang produceert de Siroperie Delvaux in Horion-Hozémont sappige siropen met verschillende smaken zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen.

Te koop in La Boutique de Wallonie

De siroperie werd opgericht in 1887 en is al 5 generaties in handen van dezelfde familie, waardoor een gerenommeerde knowhow in stand wordt gehouden. De appel- en perensiropen die ze produceert zijn vrij van kleurstoffen en bewaarmiddelen. Het huis biedt ook veel smeerpasta's, malse speculaas, honingsoorten en andere vruchtenbereidingen.

Kom deze heerlijke siropen proeven. 

Rue de la siroperie 2,4460Horion-Hozémont
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en evenementen zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Proeverij - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden