pdf

Schaltin ontvangt het festival Bièrez-Vous?

  • Festival
Evenement gepland van juli tot augustus 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Bièrez-vous? Een uniek weekend voor de hele familie dat streekgastronomie, concerten en ludieke animaties combineert rond de Belgische ambachtsbieren.

Je kan er veel kwaliteitsbieren proeven in alle smaken: hoppig, moutig, sterke, gebrande... en in alle kleuren: wit, blond, amber, bruin, zwart... terwijl de de minder bekende bieren van kleine Belgische ambachtsbrouwerijen in de kijker gezet worden. 

De streekbieren en -producten

Er zijn 25 echte ambachtsbrouwerijen aanwezig die je hun bier laten proeven.

De gastronomie wordt ook in de kijker gezet. Een restaurant stelt een menukaart voor met biergerechten (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert), terwijl diegenen die gehaast zijn kunnen genieten van de snelkeukens met streekproducten.

Voor de verzamelaars en de handelaars wordt er een bierverzamelaarsbeurs georganiseerd op de site. Zo krijgen de liefhebbers de kans om hun bierglazen, bierviltjes, etikettes, publiciteitsvoorwerpen en andere te vinden, te verkopen of te wisselen.

Dit Feest van het Bier is niet enkel een evenement verbonden met de bierwereld... Naast de degustatie van ambachtsbieren is het ook de kans om een gezellige dag met je gezin door te brengen, gevuld met ludieke en muzikale animaties voor klein en groot.

 

Een "bier"-dag die je zeker niet mag missen!

Openingstijden

Evenement gepland van juli tot augustus 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.