• Festival

Bièrez-vous? Een uniek weekend voor de hele familie dat streekgastronomie, concerten en ludieke animaties combineert rond de Belgische ambachtsbieren.

Je kan er veel kwaliteitsbieren proeven in alle smaken: hoppig, moutig, sterke, gebrande... en in alle kleuren: wit, blond, amber, bruin, zwart... terwijl de de minder bekende bieren van kleine Belgische ambachtsbrouwerijen in de kijker gezet worden. 

De streekbieren en -producten

Er zijn tal van ambachtelijke brouwerijen aanwezig die je hun bier laten proeven.

De gastronomie wordt ook in de kijker gezet. Een restaurant stelt een menukaart voor met biergerechten (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert), terwijl diegenen die gehaast zijn kunnen genieten van de snelkeukens met streekproducten.

Voor de verzamelaars en de handelaars wordt er een bierverzamelaarsbeurs georganiseerd op de site. Zo krijgen de liefhebbers de kans om hun bierglazen, bierviltjes, etikettes, publiciteitsvoorwerpen en andere te vinden, te verkopen of te wisselen.

Naast de degustatie van ambachtsbieren is het ook de kans om een gezellige dag met je gezin door te brengen, gevuld met ludieke en muzikale animaties voor klein en groot.

Contact

Château de Schaltin,5364Schaltin
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland van juli tot augustus 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden