• Bijeenkomst
  • Beurs en salon

Deze Naamse wijnmakers geven hun passie aan jou door in een hartelijke en gezellige sfeer en tegen voordelige prijzen. Hangar aux affûts, Citadel van Namen - Terra Nova, in februari 2022.

Deze ondernemers, allemaal afkomstig uit Namen, hebben hun bedrijven gevestigd op het grondgebied van Namen of aan de voet van de Pic St Loup.

Programma binnenkort beschikbaar.

Lokale producenten stellen hun producten voor:

  • de slakkenkwekerij van Warnant
  • de schaapskooi van Emilie (Maredret)
  • de kazen van Condor (Onhaye)
  • enz.

Mis de nieuwe editie van het Salon van Naamse wijnbouwers niet!

COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand februari 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden