• Sport & Ontspanning
  • Sport
  • Lasergame en paintball
  • Avonturensport

Gevestigd in de regio's van Marcinelles, Jupille, Tubize en Braine-le-Comte, verenigt Paintball.be het merendeel van de paintballspelers in Henegouwen, maar ook in Brussel en Luik.

Paintball.be beschikt momenteel over een buitenspeelsite in de buurt van het Bois du Cazier: 4 hectare volledig uitgerust en beveiligd voor recreatief spel enerzijds (reliëfs, grote bosgebieden, hindernissen, decor) en voor competitie anderzijds (spelarena met opblaasbare hindernissen voor sportief en snel spel met de organisatie van toernooien in verschillende formaten zoals 3 vs 3 of 5 vs 5).

Paintball.be organiseert regelmatig speciale evenementen zoals bijeenkomsten van spelers met spelthema's en scenario's, beginner- en amateurtoernooien in het bos of op het grasveld, en nachtspelen op zijn openluchtterrein.

Paintball.be biedt ook een indoor activiteit aan in 2 verschillende sites in de streek van Charleroi: Marchiennes Au Pont en Frasnes Les Gosselies

arkeergelegenheid, kleedkamers, douches, toiletten, een speciale vloer (voor zaalsporten zoals voetbal of volleybal), de voorzieningen zijn onberispelijk.

Paintball.be voorziet een opblaasbaar veld op elke site, met constante persluchtvulling.

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden