• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Ontdek de stad Binche! Onder begeleiding van een gids ga je op ontdekkingstocht en bezoek je het stadscentrum, de omgeving en de mooiste musea.

De bezoeken

  • Rondleidingen in het Frans, Nederlands, Duits en Engels.
  • Groepen van maximaal 25 personen.
  • Informatie en reserveringen bij het toeristisch infokantoor van Binche.

Nieuw: ontdek Binche via een digitale applicatie

De stad Binche heeft een applicatie gelanceerd om de stad te bezoeken met behulp van augmented reality. De applicatie biedt je een schattenjacht aan die je met je gezin kunt doen, evenals een bezoek aan de stad en haar opmerkelijke gebouwen, onder het vriendelijke oog van Maria van Hongarije die je het verhaal zal vertellen.

Kijk eens met een andere blik naar Binche!
 

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden