• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Ontdek de stad Binche! Onder begeleiding van een gids ga je op ontdekkingstocht en bezoek je het stadscentrum, de omgeving en de mooiste musea.

De bezoeken

  • Rondleidingen in het Frans, Nederlands, Duits en Engels.
  • Groepen van maximaal 25 personen.
  • Informatie en reserveringen bij het toeristisch infokantoor van Binche.

Nieuw: ontdek Binche via een digitale applicatie

De stad Binche heeft een applicatie gelanceerd om de stad te bezoeken met behulp van augmented reality. De applicatie biedt je een schattenjacht aan die je met je gezin kunt doen, evenals een bezoek aan de stad en haar opmerkelijke gebouwen, onder het vriendelijke oog van Maria van Hongarije die je het verhaal zal vertellen.

Kijk eens met een andere blik naar Binche!
 

Office du Tourisme de BincheGrand-Place, 5,7130Binche
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden