• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Ontdek de stad Binche! Onder begeleiding van een gids ga je op ontdekkingstocht en bezoek je het stadscentrum, de omgeving en de mooiste musea.

De bezoeken

  • Rondleidingen in het Frans, Nederlands, Duits en Engels.
  • Groepen van maximaal 25 personen.
  • Informatie en reserveringen bij het toeristisch infokantoor van Binche.

Nieuw: ontdek Binche via een digitale applicatie

De stad Binche heeft een applicatie gelanceerd om de stad te bezoeken met behulp van augmented reality. De applicatie biedt je een schattenjacht aan die je met je gezin kunt doen, evenals een bezoek aan de stad en haar opmerkelijke gebouwen, onder het vriendelijke oog van Maria van Hongarije die je het verhaal zal vertellen.

Kijk eens met een andere blik naar Binche!
 

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden