• Sport & Ontspanning
  • Wandelingen
  • Citybike/Stadsfiets

Fiets de 27 km van deze lus die je rond het Kasteel van Seneffe voert.

Volg de pre-RAVeL en aan de rand van Arquennes, het oude kanaal Charleroi-Brussel. Langs deze oude waterweg word je ondergedompeld in de nostalgische sfeer van de kanaalpanden en sluiswachterswoningen.

Ga verder in de richting van Ronquières, waar het Hellend Vlak zich bevindt, een kunstwerk dat je passeert langs de regionale route.

Tot slot bereik je het prachtige Kasteel van Seneffe.

Vertrek: Rue Lintermans - 7180 Seneffe
Afstand: 27 km
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk
Bewegwijzering: knooppunten
Online route: download de interactieve kaart, de routebeschrijving en het gpx-bestand

Activiteiten en bezienwaardigheden in Seneffe en omgeving

Overnachten in de buurt

Andere ideeën voor tochten in de streek

Van de Borinage naar de Centrumregio

De Borinage en de Centrumregio nemen je mee op ontdekkingstocht naar hun kastelen, met name die van Seneffe en Trazegnies, maar ook naar de getuigen van hun industriële geschiedenis, zoals de mijnsites van Bois-du-Luc en Grand-Hornu.

COVID-19 : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je neemt echter best steeds rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen. Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.
Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden