• Attracties
  • Pedagogische hoeve
  • Producent

Breng in de Rocher des Diables aux Thyms een educatief bezoek aan de boerderijdieren en proef hun heerlijke streekproducten.

Rocher des Diables aux Thyms is een kleinschalige veehouderij die geitenkaas, yoghurts, maar ook confituren, geleien, likeuren en azijnen op basis van bloemen uit de kruidentuin produceert. 

Een bezoek aan de boerderij

Je kunt de boerderij zelfstandig bezoeken. Op aanvraag kan je ook een educatieve en begeleide rondleiding op het terrein krijgen. Indien gewenst is er een lunch mogelijk.

Je krijgt de kans om de producten te proeven. Je vindt ze terug in de boerderijwinkel die ook andere lokale producten verkoopt.

Een ontdekkingsmiddag voor jong en oud!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden