• Attracties
  • Pedagogische hoeve
  • Producent

Breng in de Rocher des Diables aux Thyms een educatief bezoek aan de boerderijdieren en proef hun heerlijke streekproducten.

Rocher des Diables aux Thyms is een kleinschalige veehouderij die geitenkaas, yoghurts, maar ook confituren, geleien, likeuren en azijnen op basis van bloemen uit de kruidentuin produceert. 

Een bezoek aan de boerderij

Je kunt de boerderij zelfstandig bezoeken. Op aanvraag kan je ook een educatieve en begeleide rondleiding op het terrein krijgen. Indien gewenst is er een lunch mogelijk.

Je krijgt de kans om de producten te proeven. Je vindt ze terug in de boerderijwinkel die ook andere lokale producten verkoopt.

Een ontdekkingsmiddag voor jong en oud!

Contact

Ourthe 77,6672Gouvy
COVID-19: Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden van 27 januari tot 1 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Diensten

Verkooppunt - Bezoek aan de infrastructuur

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden