• Wedstrijd/competitie

Het evenement Roc d'Ardenne, het grootste mountainbikefestival van België, is terug in Houffalize: "the place to be" voor gepassioneerde mountainbikers.

Door de Ourthevallei

De rivier is het herkenningspunt van alle routes van de Roc d'Ardenne. De deelnemers steken de Ourthe meerdere malen over, een fantastische speeltuin die geschikt is voor mountainbiken met een prachtig uitzicht.

Mis het Mountainbike-evenement van het jaar in Houffalize niet!

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland van april tot mei 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden