Reserveringsaanvraag

Gegevens
Reservatieaanvraag

Uw persoonlijke gegevens hierboven worden alleen gebruikt als u zich abonneert op de nieuwsbrief. In dat geval kan WBT uw gegevens zo lang bewaren als nodig is om de nieuwsbrief met toeristische informatie over Wallonië te sturen.

Zo niet, dan worden ze uitsluitend gebruikt om uw brochure, uw PDF (brochure of kortingsbon), uw verzoek om informatie of reservering toe te sturen. Vervolgens worden ze verwijderd.

Voor professionals in de toeristische sector:
Bij het wijzigen of aanmaken van een webpagina waarin uw bedrijf/evenement/product/organisatie/locatie wordt beschreven, worden uw persoonsgegevens uitsluitend opgeslagen voor administratieve doeleinden, namelijk het beheer van de website waarop uw pagina wordt gepubliceerd.

Gelieve er rekening mee te houden dat u, in overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens, het recht hebt op toegang, rechtzetting, verwijdering, verzet, terugvordering en beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens.

Als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via vieprivee@wbtourisme.be

De informatie verzameld op dit document is bestemd voor gebruik door Wallonië België Toerisme (WBT vzw). Ze zijn bedoeld om u op de hoogte te houden van al onze activiteiten.

Al uw gegevens worden beheerd (zoals hierboven beschreven) op de bedrijfszetel van Wallonië België Toerisme - Comte de Smet de Nayerlaan 14 - 5000 Namen.