• Attracties
  • Rondleiding en ontdekking

Redu is sinds 1984 het boekendorp. Dit typisch Ardens dorp met huizen in bouwsteen van de streek en omgeven door bossen ligt in de provincie Luxemburg. Als je van lezen houdt, kom dan naar Redu, zoals 200.000 andere bezoekers uit de hele wereld.

Struin door de straten en ontdek de vele boekenwinkels en handelaars die volledige rekken boeken, stripverhalen en oude of nieuwe verzamelobjecten aanbieden.

Evenementen

Het hele jaar door worden diverse evenementen georganiseerd met als thema boeken: Boekenfeest, Weekend van de boekprofessional, Nacht van het Boek... evenals tentoonstellingen, stages en brocantes.

Musea en lekkernijen

Ontdek musea over boeken, drukwerk en ateliers. Het Euro Space Center van Transinne ligt op slechts een paar kilometer.

Een Ardens dorp bezoeken is ook zijn grondgebied en gastronomie ontdekken. Er zijn heel wat goede restaurants in de streek. Neem je tijd om ze te ontdekken.

Ontdek lokale producenten en koop hun producten via de korte keten.

Contact

asbl "Redu Village du Livre"Place de l'Esro 63,6890Redu
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Gesproken talen

Frans

Voorzieningen

Cafetaria - Winkel/boetiek - Parking autocar - Parking tweewielers - Parking - Restaurant

Dieren

Huisdieren toegelaten

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden