• Tentoonstelling
  • Festival

Bezoek ook deze editie van de Internationale Triënnale in Luik, het mekka van het Waalse design. RECIPROCITY nodigt je uit in de Vurige Stede om op een andere manier naar design te kijken, vanuit uit het standpunt van sociale innovatie.

Vooral de euregionale klasse wordt in de kijker gezet bij zo'n 15 tentoonstellingen en evenementen van topniveau over het thema Reciprocity: design en sociale innovatie. 

Sociale innovatie is een veranderingsproces waarbij verschillende actoren met nieuwe ideeën op de proppen komen om oplossingen te vinden voor een bepaald probleem. 

Een sleutelrol voor design en de designers!

  • De lat hoger leggen. 
  • Een systematisch effect veroorzaken. 
  • Het potentieel van een sociaal project herkennen en omzetten in een nieuw prototype om van een product naar een dienst te evolueren.
  • Een kader creëren waarbij de doelen van heel wat lokale acties worden gemotiveerd om ze realiseerbaar en toegankelijk te maken voor het publiek. 

RECIPORCITY heeft een ambitieus plan om een programma op te starten dat de verandering zal verspreiden en een reeks scenario's zal voorstellen om zo tot duurzame oplossingen te komen. 

Elke drie jaar wordt deze triënnale georganiseerd! 

Sinds 1 juli zijn de meeste attracties en musea in Wallonië en de Ardennen weer open voor het publiek.

We raden je zeker aan vooraf de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland van oktober tot november 2021
De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden