Recept | Struisvogelfilet, spinazie en saffraanvinaigrette

Ontdek met dit recept een gastronomische Maas. Je zult versteld staan van de verscheidenheid aan producten uit de streek van de Maasvallei rond Namen en Dinant!

Ingrediënten

  • 2 struisvogelfilets van 120 g
  • 2 sneden wit brood
  • 2 witte uien
  • 400 g spinaziebladen
  • 2 eetlepels saffraanmosterd
  • 4 eetlepels notenolie
  • zout, peper, fleur de sel en boter

Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 8 min

  • Kruid het vlees met zout en peper. Gebruik genoeg peper.
     
  • Doe de boter in een hete pan. Braad het vlees tot het goed gaar is.
     
  • Toast het brood en maak rondjes.
     
  • Pel en snijd de uien. Fruit de uien in een kookpot en kruid met zout en peper. Voeg er op het laatst de spinazie aan toe.
     
  • Maak een eenvoudige vinaigrette met de mosterd en de olie.
     
  • Dresseer je ingrediënten op de toast met de salade, het vlees en de vinaigrette. Bestrooi met fleur de sel volgens smaak.

Smakelijk!