Ontdek met dit recept een gastronomische Maas. Je zult versteld staan van de verscheidenheid aan producten uit de streek van de Maasvallei rond Namen en Dinant!


  • 2 struisvogelfilets van 120 g
  • 2 sneden wit brood
  • 2 witte uien
  • 400 g spinaziebladen
  • 2 eetlepels saffraanmosterd
  • 4 eetlepels notenolie
  • zout, peper, fleur de sel en boter

Voorbereiding: 5 min
Bereiding: 8 min

  • Kruid het vlees met zout en peper. Gebruik genoeg peper.
     
  • Doe de boter in een hete pan. Braad het vlees tot het goed gaar is.
     
  • Toast het brood en maak rondjes.
     
  • Pel en snijd de uien. Fruit de uien in een kookpot en kruid met zout en peper. Voeg er op het laatst de spinazie aan toe.
     
  • Maak een eenvoudige vinaigrette met de mosterd en de olie.
     
  • Dresseer je ingrediënten op de toast met de salade, het vlees en de vinaigrette. Bestrooi met fleur de sel volgens smaak.

Eetsmakelijk!

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden