Met dit recept trekken we de Vallei der Smaken in. Ideaal voor het dessert of als vieruurtje.

Ingrediënten

  • 300 g pompoen
  • 250 g biobloem
  • 4 eieren
  • 3 cl olijfolie
  • 2 appels
  • 5 cl siroop van blauwe bosbes en citroen
  • 50 g boter
  • zout, peper

Voorbereiding: 45 min
Bereiding: 15 min

  • Verwijder de uiteinden van de pompoen. Snijd ze in stukken. Maak de binnenkant van de pompoen leeg.
  • Kook de pompoen in de stoomoven gedurend ongeveer 30 minuten.
  • Maak ondertussen stokjes van je appels. Breng op smaak met de siroop. Laat even rusten.
  • Mix de pompoen meteen als hij uit de stoomoven komt en voeg er geleidelijk de eieren, olijfolie en bloem aan toe.
  • Doe de boter in een koekenpan en bak de pannenkoek aan één kant.
  • Leg de pannenkoek op een bord en doe er de appels over.

Eet smakelijk!

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

40 smulbezoeken in Wallonië
Downloaden