Recept | Gastronomische croque met Tomme van Stavelot

 

Met béchamel en een lekkere kaas zoals de Tomme van Stavelot maak je een heerlijke croque.

Ingrediënten

  • 4 sneden brood met korst
  • 25 g boter
  • 25 g speltmeel
  • 30 cl volle melk
  • 2 sneden gekookte ham
  • 2 mooie sneden Tomme van Stavelot
  • 50 g Tomme van Stavelot
  • Zout, peper, fleur de sel, gearomatiseerde olie en gearomatiseerde azijn

Voorbereiding: 20 min
Bereiding: 20 min

  • Maak een béchamelsaus met gesmolten boter, meel en melk. Haal van het vuur en kruid met zout en peper. Laat even rusten.
     
  • Toast je sneden brood zodat ze goed krokant zijn
     
  • Beleg je toast als volgt: snede brood, béchamel, ham, kaas en eindig met béchamel en een beetje geraspte kaas. Gratineer in de oven op grillstand.
     
  • Maak een slaatje met fijngesneden snijbiet en breng op smaak met olie en azijn.

Smakelijk!