Recept | Fondue met kaas van de Bergerie d'Acremont

Een fondue, ja, maar niet zomaar eentje! Op het menu, kaas en charcuterie van de Bergerie d'Acremont en Cuvée van Bouillon. Hmm, lekker!

 Ingrediënten

  • 100 g oeuillet du Chateau
  • 100 g Goud'Acremont
  • 200 g Comté d'Acremont
  • 10 cl  bier van Bouillon
  • 5 stukken wit stokbrood van 1 cm dik
  • 5 fijne sneetjes gerookte schapenbout
  • 20 zilveruitjes op azijn
  • 5 augurken
  • boter

Voorbereiding: 10 minuten
Bereiding: 15 minuten

  • Rasp alle kazen. Verwarm je bier. Voeg op  het kookpunt de kazen voorzichtig toe. Voeg warm bier toe indien de mengeling te dik is. Opgelet, geen koud bier toevoegen.
     
  • Toast de stukjes stokbrood met de toaster. Bestrijk ze daarna met boter.
     
  • Doe je stukjes brood in de fondue. Voeg de sneetjes schapenbout, de augurken en de uitjes toe.

Smakelijk!