• Bezoek

Kom naar de Rally voor auto's of fietsen en wandel langs het circuit van 35 km in het prachtige Pays des Collines in La Hamaide.

Het Ecomuseum en zijn partners bedenken elk jaar een nieuwe route die de opmerkelijke bomen in het hart van de prachtige landschappen van het Pays des Collines tot hun recht laten komen.

De rivieren kronkelen door de heuvels en de weiden vol met elzen... en betoverde bomen. Bij de bocht van een weg duiken takken op om uw zintuigen en uw verbeelding te prikkelen.

Eeuwenoud erfgoed om zeker eens te ontdekken en te beschermen!

Contact

Ecomusée du Pays des CollinesPlada 6,7890Lahamaide
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juli 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden