• Bezoek

Kom naar de Rally voor auto's of fietsen en wandel langs het circuit van 35 km in het prachtige Pays des Collines in La Hamaide.

Het Ecomuseum en zijn partners bedenken elk jaar een nieuwe route die de opmerkelijke bomen in het hart van de prachtige landschappen van het Pays des Collines tot hun recht laten komen.

De rivieren kronkelen door de heuvels en de weiden vol met elzen... en betoverde bomen. Bij de bocht van een weg duiken takken op om uw zintuigen en uw verbeelding te prikkelen.

Eeuwenoud erfgoed om zeker eens te ontdekken en te beschermen!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juli 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden