• Wedstrijd/competitie

Neem deel aan 's werelds grootste sportevenement ter ere van de strijd tegen borstkanker in het hart van de Waalse hoofdstad. Race for the Cure wordt al voor de 9e keer georganiseerd in Namen en nodigt je uit voor een intense, meeslepende ervaring.

Dit evenement werd voor het eerst georganiseerd in Dallas in 1983 door de grootste Amerikaanse campagne tegen borstkanker: Susan G. Komen. Vandaag brengt Race for the Cure elk jaar een miljoen 500 000 deelnemers samen in 100 steden in 10 verschillende landen!

Met het gezin of een groep vrienden, kom het leven vieren, en steun daarmee ook de overwinnaars van deze ziekte en breng hulde aan zij de strijd hebben verloren. 

Een primeur in België

Vier mee tijdens de eerste nationale editie van deze race, het wordt op hetzelfde moment gehouden in Antwerpen, Brussel en Namen. Er is wandeltocht van 3 km, een loopwedstrijd van 6 km en een kinderrace van 800 m. Er wordt eveneens een dorp gebouwd waar heel wat animatie is: waag je eens aan een lesje zumba, geniet daarna van een lekker aperitief vergezeld van heerlijke tapas. 

Word Team Captain tijdens de race

Motiveer je vrienden, familie, collega's... om deel te nemen aan de wedstrijd! Registreer je vanaf vandaag als Team Captain en sta aan het hoofd van een team van minimum 10 mensen. Elk teamlid kiest zelf of hij wandelt of loopt. Ook kinderen mogen deel uitmaken van je team. 

Ga de uitdaging aan en steun de strijd tegen borstkanker!

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden