• Wedstrijd/competitie

Neem deel aan 's werelds grootste sportevenement ter ere van de strijd tegen borstkanker in het hart van de Waalse hoofdstad: de Race for the Cure.

Dit sportevenement werd voor het eerst georganiseerd in Dallas in 1983 door de grootste Amerikaanse campagne tegen borstkanker: Susan G. Komen.

Vandaag brengt Race for the Cure elk jaar een miljoen 500 000 deelnemers samen in 100 steden in 10 verschillende landen!

Met het gezin of een groep vrienden, kom het leven vieren, en steun daarmee ook de overwinnaars van deze ziekte en breng hulde aan zij de strijd hebben verloren. 

Gebruik de hashtag: #RFTC2022 en deel dit evenement met zoveel mogelijk mensen!

Ga de uitdaging aan en steun de strijd tegen borstkanker!

COVID : Wij stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Neem voor je vertrek zeker contact op met de toeristische dienstverlener. Het Covid Safe Ticket is verplicht.  Reisadvies

Voor winteractiviteiten en –sporten : neem voor je vertrek contact op met het Huis voor Toerisme dat het dichtste bij je bestemming ligt. De Huizen voor Toerisme van Luxemburg en de Oostkantons kunnen je informatie geven over de openingsdata van de skipistes. Als je van plan bent om naar de Hoge Venen te gaan, houd er dan rekening mee dat het aantal bezoekers beperkt is. Voor meer informatie kan je contact opnemen met het Huis voor Toerisme van de Hoge Venen.

De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Van 24 september tot 31 oktober 2022

9.00 uur: afhaling T-shirts of daginschrijving
10.15 uur: zumba
10.30 uur: Kids' Run 800 m (voor kinderen tot 10 jaar)
11.00 uur: vertrek van de race - 6 km (na aankomst van de Kids' Run)
11.30 uur: vertrek van de wandeling - 3 km
12.00 uur: aperitief en hapjes

Pass VISITWallonia.be

Pass VISITWallonia.be

Geniet van een groot aantal aanbiedingen om Wallonië tegen een voordelige prijs te verkennen.

De Pass aanvragen
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2022

Downloaden