Officiële classificatie van een attractie in Wallonië: 2 zonnen
  • Museum of interpretatiecentrum
Het museum is ondergebracht in een 18de-eeuwse patriciërswoning, in de 19de eeuw heringericht (geklasseerd monument, eigendom van de provincie Namen). U vindt er kunstverzamelingen uit de Middeleeuwen en de Renaissance van de "Société archéologique de Namur" en de provincie Namen (schilderijen, beelden, zilver, glas-in-lood, borduurwerk,...). Elk jaar organiseert het museum één of twee extra tijdelijke tentoonstellingen en geeft het ook talrijke publicaties uit.
Het museum is gesloten op 24, 25 en 31/12 en 01/01.
De permanente collecties, de Schat van Oignies en de tijdelijke tentoonstellingen zijn toegankelijk van dinsdag tot zondag van 10u tot 18u.

Rondleidingen op afspraak.
Audiogidsen beschikbaar in het Frans, Nederlands en Engels.
De bibliotheek, de prentenkabinet en het muntenkabinet zijn toegankelijk op afspraak.
De zalen voor tijdelijke tentoonstellingen zijn toegankelijk voor andersvaliden.
Kinderen -12 jaar: gratis.
Gesloten op 28/11/2020
Hôtel de Gaiffier d’HestroyRue de Fer 24,5000Namur
COVID-19: de meeste toeristische attracties, musea en toeristische infokantoren zijn nu gesloten in Wallonië. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die genomen zijn om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden, doet u er goed aan om contact op te nemen met de dienstverlener of zijn website te raadplegen om de recentste informatie over bezoeken en boekingen te krijgen. Infos
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attracties, musea of uitbater, organisator van de activiteit die je interesseert.

Voorzieningen

Winkel/boetiek

Visites

Groep - DE - EN - FR - NL - Audiogids/terminal/mobiele app/tablet

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden