• Beurs en salon
  • Folklore en traditie

Tourinnes-Saint-Lambert  organiseert de oudste pompoenmarkt van Europa. Ambachtslieden en producenten zullen er je hun mooiste groenten voorstellen. Er is ook de wedstrijd van de grootste pompoen

De pompoen- en vreemde en vergeten groentenmarkt van Jodoigne is de oudste van zijn soort in Europa. Meer dan 100 ambachtslieden en producenten zullen je er meer dan 100 soorten pompoenen laten zien.

Elk jaar is er de beroemde wedstrijd van de grootste pompoen en de mooist versierde pompoen. Voor de kinderen is er een kids corner en liefhebbers van hop vinden er een ruime keuze aan speciale bieren.

Als gevolg van de overstromingen die Wallonië en de Ardennen hebben getroffen, zijn sommige bezoeklocaties en regio’s tijdelijk onbereikbaar. Neem vooraf aan je reis contact op met de organisatie of VVV. Dat kan telefonisch of via social media. Sommige organisaties kunnen namelijk onbereikbaar zijn. De sector doet er alles aan je zo snel mogelijk weer te kunnen verwelkomen. We danken je voor je begrip. Reisadvies.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden