• Beurs en salon
  • Folklore en traditie

Tourinnes-Saint-Lambert  organiseert de oudste pompoenmarkt van Europa. Ambachtslieden en producenten zullen er je hun mooiste groenten voorstellen. Er is ook de wedstrijd van de grootste pompoen

De pompoen- en vreemde en vergeten groentenmarkt van Jodoigne is de oudste van zijn soort in Europa. Meer dan 100 ambachtslieden en producenten zullen je er meer dan 100 soorten pompoenen laten zien.

Elk jaar is er de beroemde wedstrijd van de grootste pompoen en de mooist versierde pompoen. Voor de kinderen is er een kids corner en liefhebbers van hop vinden er een ruime keuze aan speciale bieren.

COVID-19 : Reizen voor recreatieve / toeristische doeleinden van of naar België is verboden tot 18 april 2021. De meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea zijn open sinds 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reserveringen.Meer informatie.
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand september 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden