• Beurs en salon

Plantenfeest in Neupré in het kader van Jardins en Pays de Liège: privétuinen zijn opengesteld voor het publiek. Een feest gewijd aan planten.

De zeer mooie site van Englebermont in Neupré verzamelt dit jaar een gepassioneerde exposanten die, naast het enthousiasme waarmee ze hun planten voorstellen, ook met veel plezier al uw vragen beantwoorden:

  • hoe planten, onderhouden, besproeien, verschillende planten groeperen?
  • welke prioriteiten moeten worden gesteld in het kader van de klimaatverandering?

Ben je een vaste bezoeker van plantenfeesten of iemand met groene vingers op zoek naar struiken, planten, rozenstruiken of decoratie? Dan is dit hét feest voor jou! 

Het programma van 2021 volgt later.

Mis een bezoek aan de tuinen van Neupré niet, die worden onderhouden door liefhebbers die altijd bereid zijn hun groene geheimen te delen!

COVID-19 : buitenlandse reizen om niet-essentiële redenen worden niet aanbevolen door de Belgische overheid. Wij streven ernaar je zo goed mogelijk te informeren, maar er gaat niets boven contact opnemen met de dienstverlener of zijn website bezoeken voordat je vertrekt om de laatste informatie over bezoeken en reserveringen te krijgen.Meer informatie
De informatie die je krijgt, is louter informatief. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de attractie, het museum of de dienstverlener die de activiteit organiseert waarin je geïnteresseerd bent.

Evenement gepland voor de maand juni 2022 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden