• Beurs en salon

Plantenfeest in Neupré in het kader van Jardins en Pays de Liège: privétuinen zijn opengesteld voor het publiek. Een feest gewijd aan planten.

De zeer mooie site van Englebermont in Neupré verzamelt dit jaar een gepassioneerde exposanten die, naast het enthousiasme waarmee ze hun planten voorstellen, ook met veel plezier al uw vragen beantwoorden:

  • hoe planten, onderhouden, besproeien, verschillende planten groeperen?
  • welke prioriteiten moeten worden gesteld in het kader van de klimaatverandering?

Ben je een vaste bezoeker van plantenfeesten of iemand met groene vingers op zoek naar struiken, planten, rozenstruiken of decoratie? Dan is dit hét feest voor jou! 

Het programma van 2021 volgt later.

Mis een bezoek aan de tuinen van Neupré niet, die worden onderhouden door liefhebbers die altijd bereid zijn hun groene geheimen te delen!

Contact

Château d'Englebermont,4120Neupré
COVID-19 : de meest toeristische attracties in Wallonië blijven gesloten. De musea kunnen echter heropenen vanaf 1 december. Hoewel wij alles in het werk stellen om je zo goed mogelijk te informeren, neem je best rechtstreeks contact op met de toeristische dienstverlener of raadpleeg je zijn website voor de meest recente informatie over bezoeken en reservaties. Meer informatie.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Evenement gepland voor de maand juni 2021 (1)


(1) De data en het programma kunnen wijzigen.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2021
Downloaden