• Tentoonstelling

 

De fototentoonstelling van Peter Mitchell, "A New Refutation of the Viking 4 Space Mission", in het Fotografiemuseum van Charleroi zal je zeker raken.

De kunstenaar

Peter Mitchell begon in 1974 met het fotograferen van Leeds (Engeland) als vrachtwagenchauffeur en reisde regelmatig door de stad. 

Door middel van zijn foto's tekent hij het sociaal-economische portret van het stadje en zijn inwoners. In lijn met de toenmalige samenzweringstheorieën schrijft hij zijn foto's toe aan kleine groene buitenaardse wezens op ontdekking door de stad. 

Te zien op de tentoonstelling

Je ontdekt via foto's de kleine winkeltjes, fabrieken en arbeiders van de stad Leeds in de jaren zeventig van de vorige eeuw. 

Dankzij de aantekeningen die de kunstenaar heeft gemaakt, heb je toegang tot humoristische bijschriften die je dichter bij elke persoon op de foto's brengen. 

Maak in het Fotomuseum kennis met Leeds, de Engelse zusterstad van Charleroi.

 

Musée de la PhotographieAvenue Paul Pastur 11,6032Charleroi
De meeste toeristische attracties in Wallonië zijn open, behalve de pretparken, die blijven gesloten. De toegang tot dierenparken is ook beperkt.

We raden je zeker aan vooraf de website van de dienstverlener te raadplegen voor de precieze openingstijden en de voorwaarden voor reserveringen en bezoeken. Neem bij vragen contact op met de organisatie.
Raadpleeg de lijst met open attracties.
Deze informatie wordt louter informatief gegeven. Neem voor je vertrek rechtstreeks contact op met de organisatoren van het evenement dat je interesseert.

Van zaterdag 26 september 2020 tot zondag 17 januari 2021.

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen

Downloaden
Brochures

Brochures

Uit in Wallonië en de Ardennen 2020
Downloaden